• Gratis bezorging in Sneek
  • Gratis verzending v.a. € 35,-
Home » Koffieproeverij

Koffieproeverij

Persoonlijke koffieproeverij

 

Heb je altijd al willen weten waar koffie vandaan komt? Welke rol de koffieboer speelt en waar koffie zijn uiteindelijke smaak aan te danken heeft? Dan is een persoonlijke koffieproeverij bij Roasted Beans - Coffee roasters absoluut iets voor jou en je vrienden of familie!

 

We starten de proeverij met een rondleiding door de koffiebranderij. Hier komen jullie erachter wat “groene koffie” nou eigenlijk is en zullen jullie een goed beeld krijgen van de inkoop, het brandproces van de koffieboon en nog heel veel meer.

Proeverij

 

Tijdens de proeverij, ook wel cupping genoemd, maak je kennis met vers gebrande Specialty Coffee. Jullie gaan aan de slag met het proeven van verschillende soorten koffies uit diverse landen. Vervolgens beoordelen jullie de koffies op meerdere aspecten, zoals geur en mondgevoel. De geur- en smaakverschillen zullen je verbazen.

 

De koffieproeverij van Roasted Beans is interactief, informeel en leerzaam. Na afloop zal je nooit meer hetzelfde naar je dagelijkse kopje koffie kijken!

Koffie proeverij

Koffieproeverij voor groepen

 

Zelf een koffieproeverij plannen bij Roasted Beans op een door jou gewenste datum? Stuur een mail naar info@roastedbeans.nl 

Momenteel niet mogelijk i.v.m. de COVID-19 maatregelen

 

Duur koffieproeverij ca. 75 minuten
Kosten € 28,50 p.p.

Voor grote groepen bestaan andere mogelijkheden. Neem voor vragen gerust contact op.

 

Koffieproeverij voor losse deelnemers

Voorlopig zijn er geen vaste data voor deelname aan een koffieproeverij. Wel is het mogelijk om je samen met familie/bekenden aan te melden en samen een geschikte datum af te spreken. Daarvoor vul je onderstaand formulier in.

Momenteel niet mogelijk i.v.m. de COVID-19 maatregelen

 

Duur koffieproeverij ca. 75 minuten
Kosten € 28,50 p.p.

Aanmelden voor een koffie proeverij?