• Gratis bezorging in Sneek e.o.
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen

Bij een koffiemachine hoort natuurlijk ook onderhoud. Het is van groot belang dat het apparaat op de juiste manier wordt onderhouden. Door onderhoud blijven de onderdelen van de koffiemachine altijd in goede staat en profiteer jij automatisch van een langere levensduur. Omdat wij service hoog in het vaandel hebben staan is er een mooie samenwerking opgezet met KoffieMatters. Zo kun je gemakkelijk jouw koffiemachine bij ons aanbieden voor onderhoud, deze wordt standaard donderdag bij ons afgehaald en een week later weer geretourneerd.

 

Het onderhoud kun je gemakkelijk bij ons aanvragen, hiervoor hoef je enkel de benodigde gegevens en de klachtomschrijving in te vullen. Wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug. Wij hebben veel vertrouwen in onze partner, KoffieMatters is dan ook het juiste adres voor al het onderhoud aan jouw koffiemachine! 


KoffieMatters is gespecialiseerd in reparaties van koffiemachines van onder andere de volgende merken:

*Voor alle overige merken kun je ook vrijblijvend contact met ons opnemen.


Privé onderhoud

Wil jij jouw koffiemachine bij ons onderbrengen voor onderhoud? De Koffiemachine gaat hierdoor gemiddeld twee keer zolang mee, zeker wanneer het apparaat eens per jaar voor onderhoud wordt aangeboden.

 

Hierbij kun je kiezen uit twee verschillende pakketten, namelijk: klein onderhoud en groot onderhoud. Bij beide pakketten worden de volgende werkzaamheden standaard uitgevoerd:

  • Interne en externe reiniging van het apparaat
  • Reiniging van het drainageventiel
  • Reinigen van de zetgroep
  • Koffieapparaat wordt volledig ontkalkt
  • Reiniging van de uitloop (stoom/cappuccino)

Ook wanneer je kiest voor klein onderhoud dan heeft dit een positief effect op de levensduur van het apparaat. Hoe groter het pakket, des te meer onderhoudswerkzaamheden worden verricht. Zo wordt bij groot onderhoud van de koffiemachine de zetgroep gereinigd en gereviseerd. Daarbij worden ook alle rubbertjes vervangen en wordt het maalwerk schoongemaakt.

Tarieven particulier

Het kan voorkomen dat onze partner tijdens het uitvoeren van het onderhoud op andere aandachtspunten stuit. Dit kunnen noodzakelijke, maar ook wenselijke ingrepen zijn. Wanneer er aandachtspunten zijn, wordt er altijd contact met jou opgenomen om deze punten te bespreken. Zo bespaart het onze partner tijd en jij profiteert van het bijkomende voordeel. Voorafgaand aan elk onderhoud wordt er een onderzoek uitgevoerd. Na het onderzoek ontvang je altijd een vrijblijvende prijsopgave. De kosten voor het onderzoek bedragen slechts €35,-. 

Klein onderhoud

Reiniging van de zetgroep
Reiniging van het drainageventiel
Ontkalken van de machine
Schoonmaken van de buitenkant
Voor het behoud van jouw koffiemachine adviseren we om dit jaarlijks uit te laten voeren

Groot onderhoud

Revisie van de zetgroep
Revisie van het drainageventiel
Grondige maalwerk reiniging
Vervangen van alle rubbers
Machine intern & extern ontkalken
Reiniging van de stoom-, cappuccino- & koffieuitloop

*Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

*Exclusief onderzoekskosten


Onderhoud aanvragen

*Alle velden voorzien van een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen 06 34 02 66 40