• Gratis bezorging in Sneek e.o.
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen

ONTDEK NIVONA

Voor puristen

 

Iedere morgen een goede start


Het startmodel voor starters: Met de 5-reeks krijgt je het fijnste koffiegenot met steeds versgemalen bonen. Zo is het ‘s morgens al direct tijd om te malen. En je hoeft er helemaal niets voor te doen, alleen op het juiste knopje drukken.

 

Zoals een barista alleen zonder baard


Met het intreden van de aromatechnologie van de 6-reeks haalt u de Barista in a box in jouw keuken en kunt u altijd het beste uit elke boon halen. In elke koffieboon zitten namelijk meer dan 800 verschillende aroma‘s. Jij kunt met elk zetproces variëren. En alles precies op jouw smaak instellen. Voor jouw lievelingskoffie. 


Voor genieters

 

maak volle cappuccino met één druk op de knop


Cappuccino is zo lekker dat je zin krijgt om te knuffelen:: Onze intrede in de automatische voorbereiding van cappuccino en latte macchiato. Bij de drie modellen van de 7-reeks moet je alleen nog het recept kiezen en op een knop drukken om het melkschuim en de koffie in jouw kopje te laten lopen. Optimaal voor momenten van rust waarbij jij gewoon nood hebt aan een snelle cappuccino.

 

Volop genieten van meer Cappuccino


Cappuccino zoals alleen een barista dat kan: Met de 8-reeks laat je eerst de koffie en dan de melk in het kopje lopen. Een technische uitdaging. Want de melk moet zich om de koffie wikkelen. Zo ontstaat het pure en perfecte genot bij een cappuccino. Met de modellen van deze reeks ontvangt je alle mogelijkheden om de verschillende varianten van de meest gedronken melkkoffie te maken.


Voor performers

 

Voor een optimale cappuccino


Voor iedereen die niets wil missen en al zeker niet wanneer het om koffie gaat. Deze beide modellen NICR 970 en NICR 960 voor de optimale cappuccino. Of elke andere koffie die jij maar wilt. Met een bijzonder grote display en watertankverlichting. Voor een maximaal comfort dankzij het intuïtieve bedieningsconcept.

Zo wordt hij uw persoonlijke NIVONA


Elke ochtend opnieuw van uw lievelingsherinneringen genieten. Dit lukt het best bij een goede koffie. Direct op uw NIVONA. Met onze Flying Picture Mode. Exclusief voor de modellen 970 en NICR 960. Draag uw favoriete foto‘s met de NIVONA-app over op de display en stel het geschikte frame voor elke foto in.

 

De elegantie van een ware klassieker 


Slanker en nog netter. De strakke elegantie die een klassieker wordt. Onze NICR 930 overtuigt door zijn tijdloze stijl en een nieuw bedieningsconcept voor de TFT-display. Daarbij komt nog het hoogwaardige materiaal dat dit design perfect afrondt.


Koffie voor op het werk

 

Eenvoudige bediening en een bijzonder groot bogenreservoir 


Op de zaak loopt alles op rolletjes, maar de koffie blijft achter? Onze NICR 1040 kan dit prestatietekort oplossen. Dankzij eenvoudige bediening en reiniging, tevens een bijzonder groot bonenreservoir en waterreservoir. Optimaal ontworpen voor op kantoor. Met de nieuwe melkslang en easyclean +, waarmee het melksysteem met een druk op de knop kan worden gereinigd. Het verplaatsen van de melkslang is niet meer nodig voor de meest comfortabele reiniging. En als die vergadering weer uitloopt, biedt de volumefunctie voor maximaal 1,9 liter koffie in één keer. Bovendien levert het Quick-profiel met één druk op de knop een snelle kop koffie. Alles voor plezierige werktijden.

 


Aromatechnologie

 

Koffie zoals geen enkele andere automaat dat kan.


Smaken verschillen. Daarom maak jij niet soort koffie, maar wel altijd jouw favoriete koffie. Dankzij de perfecte aromatechnologie.

 

Aroma uit de app


Welk technisch apparaat is beter op je afgestemd dan jou smartphone? Precies daarom kunt je elk recept van jouw NIVONA met jouw smartphone-app optimaal op jouw NIVONA-koffiesoort afstemmen. Zoals door de barista wordt aanbevolen.

Koop jouw Barista in a Box

 

Koffie bestaat in veel verschillende soorten. Tot dusver niets nieuws onder de zon. Maar weet jij eigenlijk wat bij een goede cappuccino het verschilt maakt? Weet je hoeveel aroma‘s in een boon aanwezig zijn? Zo veel invloeden en variabelen voor jouw lievelingsdrankje dat wij zo graag altijd met dezelfde kwaliteit willen aanbieden. Wij hebben iets voor jou!