• Gratis bezorging in Sneek e.o.
  • Levertijd 2-5 werkdagen

Vers gebrande koffie

100% vers gebrande koffie & direct geleverd vanuit onze micro koffiebranderij. Dagelijks branden wij kleine batches om deze vervolgens zo snel mogelijk bij jou thuis te laten bezorgen.

 

Single Origin Koffiebonen

Single Origin koffiebonen komen uit één specifieke regio en vaak ook van één coöperatie of plantage. Single origin koffiebonen die afkomstig zijn uit een specifieke regio of plantage bevatten unieke smaakeigenschappen. De ecologische omstandigheden, voeding in de bodem, neerslag, hoeveelheid zon ect. maken elke specifieke koffiesoort uniek. Zo is elke single origin koffieboon eigenlijk al bijzonder en een smaakontdekking op zich. Er valt dus nog een hoop aan smaak te ontdekken in de wereld van de Single Origin koffiebonen.

 

Wil jij thuis ook de allerlekkerste koffiezetten? Dan zijn vers gebrande koffiebonen onmisbaar. De koffie aroma's zijn nog zeer recent waardoor de smaaksensatie direct terug te proeven is in jouw kop koffie! Proef het verschil van onze vers gebrande Single Origin koffies en geniet nog meer van jouw koffie moment. 

Vind jij het lastig om een keuze te maken? Bestel dan onze ROASTED BEANS COLLECTION

TIP
  • Verzendkosten € 3,95
  • Gratis levering in Sneek

Nieuwsgierig welke smaak jij het lekkerst vindt?

 

Neem dan de ROASTED BEANS COLLECTION, je ontvangt alle 3 soorten koffie in een handige brievenbus verzenddoos.

  • ca. 72 koppen koffie.

 

Meer informatie over de koffies? Klik dan hier.

Eerlijke handel

 

Wij geloven in eerlijk zaken doen. Zo betalen wij gemiddeld voor onze koffie 45% meer dan de vastgestelde fairtrade prijs. Dit betekent ook dat jij betere koffie en een toekomst vol mooie koffies krijgt.