• Gratis bezorging in Sneek e.o.
  • Levering in 2 tot 5 werkdagen

Verzenden & retourneren

Levertijden

Bij Roasted Beans - Coffee roasters maken wij voor verzending gebruiken van de diensten van DHL. Binnen de stad Sneek bezorgen wij de koffie zelf gratis vanaf 1 kg. Bestellingen kunnen uiteraard ook altijd gratis worden afgehaald op afspraak. Wij branden onze koffie op bestelling. Bestellingen gedaan voor 12.00 uur proberen wij binnen twee tot vijf werkdagen op de bus te doen.

Voor al onze accessoires hanteren wij hetzelfde als bovenstaande. 

Uitzondering op bovenstaande is als wij korte tijd afwezig zijn i.v.m. koffiereis buitenland, inkopen doen of op vakantie zijn. Mocht dit het geval zijn dan wordt dit altijd vermeld op de website. 

Voor abonnementen geldt dat deze afhankelijk van het eerste bestelmoment op de eerste of derde dinsdag van de maand wordt gebrand en verstuurd. 

Verzendkosten

Wij komen klanten die bij ons bestellen tegemoet in de verzendkosten. Ook streven wij ernaar zo efficiënt mogelijk te verzenden. Bestellingen tot 750 gram verzenden wij dan ook in een brievenbus pakket. 

Binnen Nederland

 

Brievenbus pakket€ 3,95

Standaard pakket€ 5,75

Gratis verzending vanaf 2 kg 

Retourbeleid

Tot 14 dagen na ontvangst kan de bestelling geannuleerd worden. Als het pakket vervolgens binnen 14 dagen naar ons is teruggestuurd, wordt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. De retourkosten terug naar onze branderij zijn voor eigen rekening. Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. 

Uitzonderingen retourneren

Let op -
  uitsluiting van het herroepingsrecht geldt voor de volgende producten:

  • Producten die al uit de verpakking zijn gehaald, zijn gebruikt of waarvan stickers en dergelijke zijn verwijderd. Uiteraard is hierop een uitzondering te maken wanneer deze producten niet deugen. 
  • Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • Producten die snel kunnen bederven of verouderen (koffie/thee);